Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Genußvolle Büffel Fortuna Wölfe
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Janert probeert naar een medespeler te passen. Murawski rent richting de bal. Murawski speelt de bal door. Nusser rent richting de bal. Nusser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Murawski passt de bal in één keer door. Inworp. Bruks met een snelle inworp. Gansen is nu in balbezit. Gansen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Horst probeert naar een medespeler te passen. Bader rent richting de bal. Bader speelt de bal door. Jahnschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnschneider draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Genußvolle Büffel - Fortuna Wölfe 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genußvolle Büffel 48%, Fortuna Wölfe 52%.
Genußvolle Büffel - Fortuna Wölfe 0:1

59e minuut.
Röpnack onderschept slim de pass. Bader bereikt de bal nog maar net als eerste. Eschenlohr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eschenlohr krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Gansen passt de bal met de wreef. Hand is nu in balbezit. Jahnschneider onderschept slim de pass. Jahnschneider schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Genußvolle Büffel - Fortuna Wölfe 0:2

67e minuut.
Horst geeft de bal voor. Inworp. Taucher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilar is nu in balbezit. Pilar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Eschenlohr rent richting de bal. Pilcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilcher speelt de bal door. Daumann rent richting de bal. Daumann haalt uit met een fantastische trap. Janert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Spielmann probeert naar een medespeler te passen. Maric kopt de bal weg. Bruks geeft een lange en hoge pass. Jahnschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnschneider haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Heyer is nu in balbezit. Haefke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Heyer raakt geblesseerd tijdens het duel. Gansen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Spielmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genußvolle Büffel - Fortuna Wölfe 0:3

83e minuut.
Röpnack geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilar met een snelle inworp. Eschenlohr is nu in balbezit. Eschenlohr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Genußvolle Büffel - Fortuna Wölfe 1:3

90e minuut.
Daumann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Röpnack de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pilar neemt de hoekschop. Daumann krijgt zijn hoofd ertegen. Janert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genußvolle Büffel 53%, Fortuna Wölfe 47%.
Genußvolle Büffel - Fortuna Wölfe 1:3