Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Große Füchse Cremige Klingen
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Bülte is nu in balbezit. Brandts onderschept slim de pass. Brandts passt de bal in één keer door. Carell is nu in balbezit. Carell haalt uit met een fantastische trap. Janker bokst de bal weg.

21e minuut.
Macher bereikt de bal nog maar net als eerste. Amberg verovert de bal door een tackle van achteren. Macher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Hölzenbein zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Haberstroh geeft een hoge lob. Carell rent richting de bal. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Carell onderschept slim de pass. Carell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Amberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Skof bereikt de bal nog maar net als eerste. Skof geeft een lange en hoge pass. Amberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Amberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Amberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wegele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hölzenbein met een snel genomen vrije trap. Bülte maakt een snoekduik en kopt de bal. Buchmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Hölzenbein probeert naar een medespeler te passen. Amberg rent richting de bal. Macher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macher krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Füchse 46%, Cremige Klingen 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Große Füchse - Cremige Klingen 0:0

51e minuut.
Skof met een snelle inworp. Solz is nu in balbezit. Hackenberger rent richting de bal. Carell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Füchse - Cremige Klingen 0:1

54e minuut.
Nerlinger geeft een lange en hoge pass. Deffke kopt de bal weg. Wegele bereikt de bal nog maar net als eerste. Simetsreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Simetsreiter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Hölzenbein geeft een hoge lob. Nerlinger rent richting de bal. Bülte verovert de bal door een tackle van achteren. Bülte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Große Füchse - Cremige Klingen 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Füchse 59%, Cremige Klingen 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Große Füchse - Cremige Klingen 1:1