Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tapfere Füchse Cremige Raketen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Helmes geeft een lange en hoge pass. Daar is Bäse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gernhardt rent richting de bal. Reichenau onderschept slim de pass. Reichenau schiet op doel. Ochsenreiter bokst de bal weg.

4e minuut.
Kahlmann is nu in balbezit. Kahlmann met een sublieme pass. Barg rent richting de bal. Barg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Füchse - Cremige Raketen 0:1

11e minuut.
Ahlburg rent richting de bal. Frenzel is nu in balbezit. Pink tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pink krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Maibach geeft een hoge lob. Stemmer is nu in balbezit. Bäse verovert de bal door een tackle van achteren. Reichenau rent richting de bal. Reichenau schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Frenzel met een snelle inworp. Balent rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ahlburg. Ahlburg krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Frenzel passt de bal in één keer door. Heyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Balent onderschept slim de pass. Reichenau rent richting de bal. Reichenau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Balent bereikt de bal nog maar net als eerste. Balent passt de bal zonder na te denken. Reichenau rent richting de bal. Reichenau haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gernhardt de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tapfere Füchse - Cremige Raketen 1:1

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Ahlburg de bal onder controle te krijgen. Balent rent richting de bal. Balent probeert naar een medespeler te passen. Reichenau is nu in balbezit. Reichenau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Juchems passt de bal met de wreef. Heyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Balent rent richting de bal. Balent haalt uit met een fantastische trap. Reichenau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Füchse 36%, Cremige Raketen 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tapfere Füchse - Cremige Raketen 1:1

51e minuut.
Kahlmann onderschept slim de pass. Tuncer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahlmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kahlmann krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Frenzel rent richting de bal. Frenzel passt de bal zonder na te denken. Barg is nu in balbezit. Barg schiet op doel. Juchems probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Balent verovert de bal door een tackle van achteren. Balent met een sublieme pass. Gernhardt rent richting de bal. Reichenau is nu in balbezit. Reichenau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Füchse 53%, Cremige Raketen 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tapfere Füchse - Cremige Raketen 1:1