Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fettige Vögel Geheime Piloten
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Schmidt passt de bal in één keer door. Wollenstein rent richting de bal. Wahrburg onderschept slim de pass. Schmidt is nu in balbezit. Schmidt haalt uit met een fantastische trap. Zonker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Wahrburg rent richting de bal. Wahrburg speelt de bal door. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunner haalt uit met een fantastische trap. Jena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fettige Vögel - Geheime Piloten 1:0

30e minuut.
Wollenstein is nu in balbezit. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt rent richting de bal. Schmidt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Brunner is nu in balbezit. Nicht bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunner rent richting de bal. Nicht rent richting de bal. Nicht haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fettige Vögel 55%, Geheime Piloten 45%.
Fettige Vögel - Geheime Piloten 1:0

55e minuut.
Badinger geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wald met een snelle inworp. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunner draait met de bal, schiet en ... Jena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inworp. Ostdeutscher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Althof rent richting de bal. Wollenstein onderschept slim de pass. Wollenstein geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Cieslik kopt de bal weg. Daar is Wahrburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wahrburg geeft een lange en hoge pass. Nicht rent richting de bal. Nicht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fettige Vögel - Geheime Piloten 2:0

74e minuut.
Jena probeert naar een medespeler te passen. Wahrburg kan de bal niet met de borst controleren. Schmidt rent richting de bal. Wollenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollenstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fettige Vögel 57%, Geheime Piloten 43%.
Fettige Vögel - Geheime Piloten 2:0