Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cremige Raketen Fortuna Wölfe
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 23.7
average Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Frenzel is nu in balbezit. Frenzel met een sublieme pass. Eigler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahlmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Horst probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koltun met een snelle inworp. Kahlmann rent richting de bal. Kahlmann geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gansen is nu in balbezit. Jahnschneider is nu in balbezit. Ahlburg verovert de bal door een tackle van achteren. Gansen verovert de bal door een tackle van achteren. Gansen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Heyer kopt de bal weg. Pilcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlburg maakt een afschuwelijke overtreding. Ahlburg krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Heyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyer geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ahlburg de bal onder controle te krijgen. Gansen rent richting de bal. Gansen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bader bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bader onderschept slim de pass. Koltun onderschept slim de pass. Kahlmann geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zander probeert naar een medespeler te passen. Gernhardt probeert de bal aan de voet te houden. Jahnschneider is nu in balbezit. Jahnschneider haalt uit met een fantastische trap. Ochsenreiter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cremige Raketen - Fortuna Wölfe 0:1

42e minuut.
Heyer is nu in balbezit. Heyer geeft de bal voor. Klungelig pakt Jahnschneider de bal. Gansen is nu in balbezit. Gansen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cremige Raketen 47%, Fortuna Wölfe 53%.
Cremige Raketen - Fortuna Wölfe 0:1

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Heyer zal de hoekschop nemen. Ahlburg rent richting de bal. Jahnschneider verovert de bal door een tackle van achteren. Jahnschneider haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jahnschneider is nu in balbezit. Abke onderschept slim de pass. Abke geeft een hoge lob. Eigler heeft problemen om de bal te vangen. Eigler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Abke geeft een hoge lob. Kahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahlmann passt de bal zonder na te denken. Eigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Eigler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janert speelt de bal door. Daar is Zander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahnschneider verovert de bal door een tackle van achteren. Jahnschneider draait met de bal, schiet en ... Ochsenreiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Gansen passt de bal met de wreef. Bäse bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäse passt de bal in één keer door. Eigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Eigler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cremige Raketen - Fortuna Wölfe 1:1

89e minuut.
Kahlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Gansen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kahlmann. Gansen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gansen kan niet meer verder spelen. Paulsen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cremige Raketen 52%, Fortuna Wölfe 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cremige Raketen - Fortuna Wölfe 1:1