Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Große Klingen Budenzauber FC
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 26.2
poor Schieten adequate
poor Passen poor
weak Verdedigen average


4e minuut.
Mainz onderschept slim de pass. Mainz speelt de bal door. Imig is nu in balbezit. Gaar verovert de bal door een tackle van achteren. Gaar draait met de bal, schiet en ... De Berry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Dörfel controleert de bal met de borst. Kagels verovert de bal door een tackle van achteren. Kagels met een sublieme pass. Oberst is nu in balbezit. Oberst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Große Klingen - Budenzauber FC 0:1

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klinger met een snelle inworp. Ascherl is nu in balbezit. Ascherl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Große Klingen - Budenzauber FC 1:1

15e minuut.
Klinger is nu in balbezit. Ascherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinger is nu in balbezit. Ascherl onderschept slim de pass. Ascherl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ascherl rent richting de bal. Ascherl speelt de bal door. Kagels probeert de bal aan de voet te houden. Oberst bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberst schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Traxinger geeft een lange en hoge pass. Inworp. Undav zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hertl is nu in balbezit. Hertl geeft de bal voor. Pollanten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Jodaitis rent richting de bal. Jodaitis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iffland de bal. Oberst rent richting de bal. Oberst haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Klingen 46%, Budenzauber FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Große Klingen - Budenzauber FC 1:1

55e minuut.
Fäthe met een sublieme pass. Dörfel rent richting de bal. Dörfel passt de bal met de wreef. Ascherl rent richting de bal. Ascherl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Klinger geeft de bal voor. Inworp. Mainz met de inworp. Ascherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascherl geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gaar verovert de bal door een tackle van achteren. Fäthe rent richting de bal. Mainz verovert de bal door een tackle van achteren. Mainz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Klingen - Budenzauber FC 2:1

79e minuut.
Iffland bereikt de bal nog maar net als eerste. Iffland geeft de bal voor. Gaar rent richting de bal. Gaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Große Klingen - Budenzauber FC 3:1

87e minuut.
Jodaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodaitis speelt de bal door. Ascherl rent richting de bal. Gaar is nu in balbezit. Gaar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Klingen 31%, Budenzauber FC 69%.
Große Klingen - Budenzauber FC 3:1