Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Große Füchse Fortuna Wölfe
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 24.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Simetsreiter probeert naar een medespeler te passen. Amberg is nu in balbezit. Amberg probeert naar een medespeler te passen. Bülte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülte haalt uit met een fantastische trap. Janert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Füchse - Fortuna Wölfe 1:0

15e minuut.
Gansen is nu in balbezit. Jahnschneider is nu in balbezit. Abelmann onderschept slim de pass. Gansen onderschept slim de pass. Gansen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Große Füchse - Fortuna Wölfe 1:1

21e minuut.
Nusseck speelt de bal door. Höttecke speelt de bal door. Nusseck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jahnschneider rent richting de bal. Jahnschneider schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Deffke rent richting de bal. Jahnschneider onderschept slim de pass. Gansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnschneider haalt uit met een fantastische trap. Janker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pilcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilcher passt de bal in één keer door. Bruks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruks geeft een lange en hoge pass. Jahnschneider springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Heyer heeft problemen om de bal te vangen. Heyer geeft de bal voor. Abelmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Heyer neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jahnschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnschneider haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Füchse - Fortuna Wölfe 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Füchse 63%, Fortuna Wölfe 37%.
Große Füchse - Fortuna Wölfe 1:2

52e minuut.
Pilcher passt de bal in één keer door. Bruks is nu in balbezit. Solz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solz krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Höttecke geeft een hoge lob. Heyer is nu in balbezit. Heyer passt de bal met de wreef. Jahnschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnschneider draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Solz is nu in balbezit. Solz passt de bal met de wreef. Nusseck rent richting de bal. Jahnschneider onderschept slim de pass. Jahnschneider haalt uit met een fantastische trap. Janker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Füchse - Fortuna Wölfe 1:3

82e minuut.
Horst is nu in balbezit. Abelmann is nu in balbezit. Horst tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Horst krijgt een gele kaart. Abelmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deffke zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Füchse - Fortuna Wölfe 2:3

83e minuut.
Gansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülte onderschept slim de pass. Horst bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülte onderschept slim de pass. Bülte draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Amberg kopt de bal weg. Solz is nu in balbezit. Pilcher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pilcher krijgt een gele kaart. Solz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Solz kan niet meer verder spelen. Effenberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Füchse 52%, Fortuna Wölfe 48%.
Große Füchse - Fortuna Wölfe 2:3