Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geheimnisvolle Kerne Budenzauber FC
Normal Tactiek Attack
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 32.4
poor Schieten excellent
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Daar is Schaller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fäthe is nu in balbezit. Fäthe passt de bal in één keer door. Daar is Kadłubowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lee geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chunri de bal. Chunri passt de bal met de wreef. Kadłubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Kerne - Budenzauber FC 0:1

7e minuut.
May is nu in balbezit. Lee onderschept slim de pass. Lee passt de bal zonder na te denken. Sundström is nu in balbezit. Sundström geeft een lange en hoge pass. Labuhn bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Klinger is nu in balbezit. Klinger geeft een hoge lob. Chunri geeft de bal voor. Kadłubowski heeft problemen om de bal te vangen. Kadłubowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Krajíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajíček probeert naar een medespeler te passen. Sundström rent richting de bal. Sundström schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kagels de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Trivella met een snelle inworp. Kadłubowski is nu in balbezit. Kadłubowski geeft een lange en hoge pass. Sundström rent richting de bal. Sundström haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Schaller rent richting de bal. Fäthe onderschept slim de pass. Fäthe met een sublieme pass. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fäthe verovert de bal door een tackle van achteren. Fäthe probeert naar een medespeler te passen. Köppel rent richting de bal. Kadłubowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kadłubowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sundström met een sublieme pass. Daar is Fäthe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fäthe onderschept slim de pass. Fäthe geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Kerne - Budenzauber FC 0:2

28e minuut.
Lee rent richting de bal. May verovert de bal door een tackle van achteren. May speelt de bal door. Sundström rent richting de bal. Sundström draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kadłubowski heeft problemen om de bal te vangen. Sundström is nu in balbezit. Sundström draait met de bal, schiet en ... Labuhn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Kerne - Budenzauber FC 0:3

40e minuut.
Sundström schiet op doel. Kagels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chunri zal de hoekschop nemen. Kadłubowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Kerne - Budenzauber FC 0:4

42e minuut.
Kadłubowski passt de bal zonder na te denken. Eski rent richting de bal. Eski met een sublieme pass. Lee geeft de bal voor. Kadłubowski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Eymold kopt de bal weg. Fäthe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sundström is nu in balbezit. Sundström schiet op doel. Labuhn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Kerne - Budenzauber FC 0:5

44e minuut.
Parkmann speelt de bal door. May heeft problemen om de bal te vangen. Kadłubowski onderschept slim de pass. Kadłubowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Kerne - Budenzauber FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheimnisvolle Kerne 78%, Budenzauber FC 22%.
Geheimnisvolle Kerne - Budenzauber FC 0:6

50e minuut.
Krajíček rent richting de bal. May verovert de bal door een tackle van achteren. Parkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. May rent richting de bal. May schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Kerne - Budenzauber FC 1:6

58e minuut.
Sundström met een sublieme pass. Fäthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström is nu in balbezit. Sundström draait met de bal, schiet en ... Labuhn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Kerne - Budenzauber FC 1:7

59e minuut.
Kadłubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski schiet op doel. Eymold probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sundström is nu in balbezit. Sundström draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Lee rent richting de bal. Lee passt de bal zonder na te denken. Chunri is nu in balbezit. Chunri geeft een hoge lob. Kadłubowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oberst komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Krajíček kopt de bal weg. Chunri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eymold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kadłubowski onderschept slim de pass. Oberst speelt de bal door. Fäthe probeert naar een medespeler te passen. Sundström bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Kerne - Budenzauber FC 1:8

75e minuut.
Kadłubowski heeft problemen om de bal te vangen. Labuhn met een sublieme pass. Krajíček kopt de bal weg. Daar is Sundström, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundström draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Labuhn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Daar is Kagels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundström probeert naar een medespeler te passen. Kadłubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski draait met de bal, schiet en ... Labuhn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Kerne - Budenzauber FC 1:9

77e minuut.
Imig komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Undav komt het veld opgelopen. Rink komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Chunri geeft de bal voor. Köppel heeft problemen om de bal te vangen. Kadłubowski is nu in balbezit. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Kerne - Budenzauber FC 1:10

81e minuut.
Kadłubowski onderschept slim de pass. Eymold is nu in balbezit. Kadłubowski onderschept slim de pass. Kadłubowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Kerne - Budenzauber FC 1:11

83e minuut.
Chunri geeft een hoge lob. Daar is Kadłubowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaller is nu in balbezit. Kadłubowski is nu in balbezit. Kadłubowski draait met de bal, schiet en ... Labuhn bokst de bal weg. May speelt de bal door. Parkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajíček schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krajíček krijgt een gele kaart. Parkmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schaller wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Dockers komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Chunri verovert de bal door een tackle van achteren. Chunri speelt de bal door. Eymold bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Kerne - Budenzauber FC 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheimnisvolle Kerne 63%, Budenzauber FC 37%.
Geheimnisvolle Kerne - Budenzauber FC 1:12