Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schreckliche Bananen Magische Schemel
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Heiß probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wollmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colditz verovert de bal door een tackle van achteren. Colditz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Alexander met een snelle inworp. Jünke controleert de bal met de borst. Jünke met een sublieme pass. Illgner rent richting de bal. Illgner draait met de bal, schiet en ... Kraft verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Kawa de bal onder controle te krijgen. Wollmann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jünke. Jünke krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Tauer is nu in balbezit. Colditz verovert de bal door een tackle van achteren. Colditz met een sublieme pass. Illgner bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Heiß verovert de bal door een tackle van achteren. Colditz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochner rent richting de bal. Colditz is nu in balbezit. Colditz haalt uit met een fantastische trap. Kraft verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Illgner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fassmann is nu in balbezit. Illgner verovert de bal door een tackle van achteren. Illgner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schreckliche Bananen - Magische Schemel 0:1

43e minuut.
Colditz is nu in balbezit. Illgner is nu in balbezit. Illgner schiet op doel. Fassmann heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schreckliche Bananen - Magische Schemel 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schreckliche Bananen 54%, Magische Schemel 46%.
Schreckliche Bananen - Magische Schemel 0:2

61e minuut.
Alexander geeft de bal voor. Illgner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennings schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hennings krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Jünke is nu in balbezit. Tauer speelt de bal door. Jünke probeert naar een medespeler te passen. Illgner rent richting de bal. Illgner schiet op doel. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Pfundt geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wollmann de bal onder controle te krijgen. Pfundt is nu in balbezit. Pfundt geeft de bal voor. Hennings geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chahed met een sublieme pass. Papendick probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Colditz de bal. Illgner is nu in balbezit. Illgner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schreckliche Bananen - Magische Schemel 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schreckliche Bananen 47%, Magische Schemel 53%.
Schreckliche Bananen - Magische Schemel 0:3