Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cremige Füchse Undefinierbare Esel
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Nord passt de bal zonder na te denken. Langmass bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Märklin. Märklin krijgt een gele kaart. Langmass is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tretschok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stampfer heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ernst rent richting de bal. Ernst passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Domaschke de bal. Stampfer verovert de bal door een tackle van achteren. Stampfer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Jetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernst rent richting de bal. Ernst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cremige Füchse - Undefinierbare Esel 1:0

24e minuut.
Kelbassa rent richting de bal. Koller onderschept slim de pass. Drasch is nu in balbezit. Koller verovert de bal door een tackle van achteren. Koller haalt uit met een fantastische trap. Paal! Funke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Stampfer de bal onder controle te krijgen. Jetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampfer begaat een overtreding. Stampfer krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Bahrmann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nord zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ernst is nu in balbezit. Ernst geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cremige Füchse 45%, Undefinierbare Esel 55%.
Cremige Füchse - Undefinierbare Esel 1:0

48e minuut.
Federbusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Federbusch passt de bal met de wreef. Daar is Koller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koller schiet op doel. Funke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cremige Füchse - Undefinierbare Esel 1:1

57e minuut.
Nord speelt de bal door. Ernst bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernst haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nord neemt de hoekschop. Klungelig pakt Tretschok de bal. Ernst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernst schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Drasch rent richting de bal. Drasch geeft een hoge lob. Jetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampfer onderschept slim de pass. Stampfer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bahrmann geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nord met een snelle inworp. Ernst rent richting de bal. Ernst draait met de bal, schiet en ... Jell bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cremige Füchse 36%, Undefinierbare Esel 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cremige Füchse - Undefinierbare Esel 1:1