Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Große Servietten Verwegene Kanonen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Jeschor is nu in balbezit. Jeschor met een sublieme pass. Nussbaumer probeert naar een medespeler te passen. Pickhard rent richting de bal. Pickhard haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Marx geeft een hoge lob. Indlekofer rent richting de bal. Indlekofer geeft een hoge lob. Faltinath rent richting de bal. Faltinath haalt uit met een fantastische trap. Rohr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marx heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Servietten - Verwegene Kanonen 0:1

13e minuut.
Iken geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alm met een snelle inworp. Wuth rent richting de bal. Wuth geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pallacks rent richting de bal. Wuth onderschept slim de pass. Wuth met een sublieme pass. Kalinowski rent richting de bal. Kalinowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Servietten 60%, Verwegene Kanonen 40%.
Große Servietten - Verwegene Kanonen 0:1

49e minuut.
Lagerblom geeft de bal voor. Jueckstock is nu in balbezit. Jueckstock geeft de bal voor. Abriß is nu in balbezit. Abriß geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Abriß probeert naar een medespeler te passen. Wuth is nu in balbezit. Wuth probeert naar een medespeler te passen. Kalinowski is nu in balbezit. Kalinowski haalt uit met een fantastische trap. Ohnewein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Servietten 57%, Verwegene Kanonen 43%.
Große Servietten - Verwegene Kanonen 0:1