Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vereinigte Kanonen Vereinigte Dämonen
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Knavs verovert de bal door een tackle van achteren. Wuchtel onderschept slim de pass. Wuchtel passt de bal met de wreef. Ebneth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebneth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Härter is nu in balbezit. Härter geeft een hoge lob. Kagels rent richting de bal. Kagels geeft een lange en hoge pass. Platzer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vereinigte Kanonen - Vereinigte Dämonen 0:1

9e minuut.
Daar is Härter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knavs met een sublieme pass. Rubbert is nu in balbezit. Platzer rent richting de bal. Platzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Spohr is nu in balbezit. Härter verovert de bal door een tackle van achteren. Härter geeft een hoge lob. Platzer rent richting de bal. Platzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Knavs is nu in balbezit. Wuchtel verovert de bal door een tackle van achteren. Wuchtel passt de bal met de wreef. Ebneth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebneth haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Wuchtel rent richting de bal. Dinklage rent richting de bal. Wuchtel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wuchtel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Ringlepp kopt de bal weg. Unfried bereikt de bal nog maar net als eerste. Unfried geeft een lange en hoge pass. Dinklage is nu in balbezit. Dinklage geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Husterer met een snelle inworp. Knavs is nu in balbezit. Knavs probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ebneth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebneth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kagels met een sublieme pass. Klungelig pakt Rubbert de bal. Rubbert met een sublieme pass. Platzer heeft problemen om de bal te vangen. Platzer haalt uit met een fantastische trap. Baerthel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vereinigte Kanonen - Vereinigte Dämonen 0:2

35e minuut.
Klungelig pakt Dinklage de bal. Härter rent richting de bal. Härter speelt de bal door. Platzer rent richting de bal. Platzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Kanonen 43%, Vereinigte Dämonen 57%.
Vereinigte Kanonen - Vereinigte Dämonen 0:2

59e minuut.
Unfried geeft een lange en hoge pass. Kagels rent richting de bal. Kagels met een sublieme pass. Platzer rent richting de bal. Platzer draait met de bal, schiet en ... Baerthel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Klar geeft de bal voor. Inworp. Jodstein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Rubbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubbert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gumtz verovert de bal door een tackle van achteren. Gumtz met een sublieme pass. Ebneth bereikt de bal nog maar net als eerste. Knavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Knavs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pietzuch geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kagels zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rubbert is nu in balbezit. Rubbert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baerthel trapt de bal weg van het doel. Nehm kopt de bal weg. Platzer is nu in balbezit. Platzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vereinigte Kanonen - Vereinigte Dämonen 0:3

72e minuut.
Härter is nu in balbezit. Härter geeft de bal voor. Pietzuch rent richting de bal. Platzer onderschept slim de pass. Platzer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Unfried met een harde bal richting middenveld. Dinklage is nu in balbezit. Dinklage passt de bal zonder na te denken. Ebneth rent richting de bal. Ebneth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klar passt de bal zonder na te denken. Ebneth is nu in balbezit. Knavs is nu in balbezit. Ebneth is nu in balbezit. Ebneth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dinklage kan de bal niet met de borst controleren. Rubbert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dinklage. Rubbert raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rubbert kan niet meer verder spelen. Pirschel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Kanonen 36%, Vereinigte Dämonen 64%.
Vereinigte Kanonen - Vereinigte Dämonen 0:3