Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Kanonen Kriegerische Katzen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Helmer probeert naar een medespeler te passen. Janner is nu in balbezit. Jueckstock schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jueckstock krijgt een gele kaart. Janner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jodstein zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trautmann rent richting de bal. Trautmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Kanonen - Kriegerische Katzen 0:1

4e minuut.
Jodstein verovert de bal door een tackle van achteren. Jodstein probeert naar een medespeler te passen. Indlekofer probeert naar een medespeler te passen. Trautmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Trautmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ohnewein trapt de bal weg. Acher kopt de bal weg. Daar is Pallacks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trautmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Trautmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ohnewein probeert naar een medespeler te passen. Janner kopt de bal weg. Jodstein is nu in balbezit. Jodstein haalt uit met een fantastische trap. Ohnewein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pallacks met een sublieme pass. Faltinath bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltinath passt de bal zonder na te denken. Pickhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickhard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verwegene Kanonen - Kriegerische Katzen 1:1

18e minuut.
Rudelt met de inworp. Faltinath rent richting de bal. Faltinath geeft de bal voor. Overath rent richting de bal. Overath draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Kanonen 49%, Kriegerische Katzen 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verwegene Kanonen - Kriegerische Katzen 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Kanonen 41%, Kriegerische Katzen 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verwegene Kanonen - Kriegerische Katzen 1:1