Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kriegerische Monde Vereinigte Dämonen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Hahne speelt de bal door. Rohm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuchtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohm verovert de bal door een tackle van achteren. Rohm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Platzer passt de bal in één keer door. Pickl rent richting de bal. Kagels schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kagels is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

34e minuut.
Härter verovert de bal door een tackle van achteren. Press rent richting de bal. Härter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Press is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hausen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Monde - Vereinigte Dämonen 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kriegerische Monde 53%, Vereinigte Dämonen 47%.
Kriegerische Monde - Vereinigte Dämonen 1:0

63e minuut.
Ihme met een harde bal richting middenveld. Wuchtel kopt de bal weg. Pickl probeert de bal met de borst te controleren. Platzer verovert de bal door een tackle van achteren. Platzer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Stüwer geeft de bal voor. Klungelig pakt Unfried de bal. Wuchtel rent richting de bal. Press verovert de bal door een tackle van achteren. Press haalt uit met een fantastische trap. Bärens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kriegerische Monde 41%, Vereinigte Dämonen 59%.
Kriegerische Monde - Vereinigte Dämonen 1:0