Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schamlose Biber Spinnerte Schweine
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Feigenbutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuckert onderschept slim de pass. Beuckert met een sublieme pass. Pitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schamlose Biber - Spinnerte Schweine 1:0

10e minuut.
Beuckert kopt de bal weg. Daar is Tonscheid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitz haalt uit met een fantastische trap. Lampmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Feigenbutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feigenbutz geeft een lange en hoge pass. Hand kopt de bal weg. Rytter is nu in balbezit. Rytter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Beuckert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bongartz rent richting de bal. Ruhland is nu in balbezit. Bongartz verovert de bal door een tackle van achteren. Bongartz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pichler speelt de bal door. Lanfrit heeft problemen om de bal te vangen. Bongartz is nu in balbezit. Bongartz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schamlose Biber - Spinnerte Schweine 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schamlose Biber 53%, Spinnerte Schweine 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schamlose Biber - Spinnerte Schweine 1:1

49e minuut.
Lanfrit geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pichler met een snelle inworp. Feigenbutz is nu in balbezit. Feigenbutz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bongartz heeft problemen om de bal te vangen. Bongartz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schamlose Biber - Spinnerte Schweine 1:2

71e minuut.
Pitz passt de bal met de wreef. Kulke probeert naar een medespeler te passen. Rytter rent richting de bal. Rytter haalt uit met een fantastische trap. Lampmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schamlose Biber - Spinnerte Schweine 2:2

78e minuut.
Bongartz is nu in balbezit. Ruhland rent richting de bal. Bongartz onderschept slim de pass. Feigenbutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Feigenbutz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schamlose Biber 44%, Spinnerte Schweine 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schamlose Biber - Spinnerte Schweine 2:2