Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kriegerische Monde Vereinigte Kanonen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 21.9
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Gumtz rent richting de bal. Zirbes verovert de bal door een tackle van achteren. Zirbes speelt de bal door. Knavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Knavs haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Press bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinklage is nu in balbezit. Dinklage met een sublieme pass. Ebneth rent richting de bal. Ebneth haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Monde - Vereinigte Kanonen 0:1

20e minuut.
Spohr is nu in balbezit. Rohm onderschept slim de pass. Rohm passt de bal met de wreef. Press is nu in balbezit. Press draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kriegerische Monde - Vereinigte Kanonen 1:1

31e minuut.
Klar is nu in balbezit. Stüwer rent richting de bal. Stüwer met een sublieme pass. Rohm rent richting de bal. Rohm haalt uit met een fantastische trap. Baerthel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Monde - Vereinigte Kanonen 2:1

37e minuut.
Zirbes heeft problemen om de bal te vangen. Gumtz verovert de bal door een tackle van achteren. Gumtz speelt de bal door. Knavs is nu in balbezit. Knavs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kriegerische Monde - Vereinigte Kanonen 2:2

44e minuut.
Press is nu in balbezit. Dinklage verovert de bal door een tackle van achteren. Dinklage passt de bal in één keer door. Ebneth rent richting de bal. Ebneth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Monde - Vereinigte Kanonen 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kriegerische Monde 65%, Vereinigte Kanonen 35%.
Kriegerische Monde - Vereinigte Kanonen 2:3

54e minuut.
Knavs is nu in balbezit. Runewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Knavs verovert de bal door een tackle van achteren. Ebneth is nu in balbezit. Ebneth haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Gumtz geeft de bal voor. Press kopt de bal weg. Daar is Rothstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spohr bereikt de bal nog maar net als eerste. Spohr geeft de bal voor. Ihme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Kirkstien bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohm verovert de bal door een tackle van achteren. Press rent richting de bal. Press draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kriegerische Monde - Vereinigte Kanonen 3:3

64e minuut.
Knavs geeft een lange en hoge pass. Runewitz probeert de bal aan de voet te houden. Ebneth is nu in balbezit. Ebneth haalt uit met een fantastische trap. Ihme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Monde - Vereinigte Kanonen 3:4

65e minuut.
Rohm rent richting de bal. Kirkstien rent richting de bal. Rohm onderschept slim de pass. Rohm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rothstein raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kainz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stüwer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Press probeert naar een medespeler te passen. Rohm rent richting de bal. Rohm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kriegerische Monde - Vereinigte Kanonen 4:4

76e minuut.
Hahne raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pätzold komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Dinklage rent richting de bal. Dinklage passt de bal zonder na te denken. Ebneth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebneth schiet op doel. Ihme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Spanger met een sublieme pass. Kirkstien geeft de bal voor. Ebneth kopt de bal weg. Knavs is nu in balbezit. Knavs schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Pätzold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hausen is nu in balbezit. Ebneth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ebneth krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kriegerische Monde 56%, Vereinigte Kanonen 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kriegerische Monde - Vereinigte Kanonen 4:4