Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Kanonen Krankhafte Eulen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Nater zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pallacks bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallacks geeft een hoge lob. Faltinath rent richting de bal. Faltinath schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Raucher passt de bal met de wreef. Paras rent richting de bal. Paras speelt de bal door. Bernecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernecker draait met de bal, schiet en ... Ohnewein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Kanonen - Krankhafte Eulen 0:1

28e minuut.
Raucher is nu in balbezit. Rudelt onderschept slim de pass. Rudelt passt de bal in één keer door. Pickhard is nu in balbezit. Pickhard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Altpeter is nu in balbezit. Altpeter speelt de bal door. Jueckstock bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernecker onderschept slim de pass. Bernecker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Jöhnk de bal onder controle te krijgen. Overath bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrock is nu in balbezit. Overath verovert de bal door een tackle van achteren. Overath draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jöhnk rent richting de bal. Overath onderschept slim de pass. Overath probeert naar een medespeler te passen. Pickhard is nu in balbezit. Pickhard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Iken geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altpeter rent richting de bal. Altpeter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Kanonen 39%, Krankhafte Eulen 61%.
Verwegene Kanonen - Krankhafte Eulen 0:1

64e minuut.
Altpeter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallacks rent richting de bal. Altpeter onderschept slim de pass. Altpeter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann geeft de bal voor. Seel kopt de bal weg. Altpeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Altpeter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Kanonen 27%, Krankhafte Eulen 73%.
Verwegene Kanonen - Krankhafte Eulen 0:1