Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Pferde Kriegerische Katzen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 21
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Sorkale is nu in balbezit. Kupfer onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eichholz met een snelle inworp. Sorkale geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pischel met de inworp. Jodstein rent richting de bal. Jodstein geeft een lange en hoge pass. Beckert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Pferde - Kriegerische Katzen 0:1

23e minuut.
Grobbinger met een sublieme pass. Sorkale rent richting de bal. Sorkale geeft een lange en hoge pass. Imglück bereikt de bal nog maar net als eerste. Imglück draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Janner verovert de bal door een tackle van achteren. Janner met een sublieme pass. Roleder bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein verovert de bal door een tackle van achteren. Jodstein passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beckert is nu in balbezit. Beckert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Pferde - Kriegerische Katzen 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Pferde 57%, Kriegerische Katzen 43%.
Verwegene Pferde - Kriegerische Katzen 0:2

47e minuut.
Kientz passt de bal in één keer door. Beckert heeft problemen om de bal te vangen. Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jilmer trapt de bal weg van het doel. Neef is nu in balbezit. Rowlin verovert de bal door een tackle van achteren. Rowlin geeft de bal voor. Jilmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Pferde 45%, Kriegerische Katzen 55%.
Verwegene Pferde - Kriegerische Katzen 0:2