Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Düstere Pfeile Krankhafte Eulen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Jöhnk onderschept slim de pass. Altpeter is nu in balbezit. Altpeter passt de bal zonder na te denken. Bernecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernecker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Pfeile - Krankhafte Eulen 0:1

26e minuut.
Dickgießer geeft een hoge lob. Altpeter heeft problemen om de bal te vangen. Kalettka rent richting de bal. Altpeter verovert de bal door een tackle van achteren. Altpeter schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Dickgießer verovert de bal door een tackle van achteren. Dickgießer passt de bal in één keer door. Habedank is nu in balbezit. Ahland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jöhnk passt de bal in één keer door. Kalettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Altpeter zijn tegenspeler op de grond. Altpeter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Pfeile 46%, Krankhafte Eulen 54%.
Düstere Pfeile - Krankhafte Eulen 0:1

52e minuut.
Klungelig pakt Paras de bal. Paras geeft de bal voor. Pietz kopt de bal weg. Käsler heeft problemen om de bal te vangen. Käsler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Pietz kopt de bal weg. Käsler is nu in balbezit. Käufl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Käufl krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Habedank rent richting de bal. Habedank passt de bal met de wreef. Ahland is nu in balbezit. Ahland schiet op doel. Poehner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Pfeile 44%, Krankhafte Eulen 56%.
Düstere Pfeile - Krankhafte Eulen 0:1