Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Düstere Pfeile Spinnerte Schweine
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Kalettka speelt de bal door. Blumenau bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichler rent richting de bal. Pichler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Pfeile - Spinnerte Schweine 0:1

7e minuut.
Habedank is nu in balbezit. Habedank passt de bal in één keer door. Ahland is nu in balbezit. Ahland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Düstere Pfeile - Spinnerte Schweine 1:1

20e minuut.
Nübel geeft een hoge lob. Kalettka kopt de bal weg. Habedank probeert de bal aan de voet te houden. Ahland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Norra kopt de bal weg. Kalettka is nu in balbezit. Kalettka passt de bal met de wreef. Blumenau bereikt de bal nog maar net als eerste. Blumenau geeft een hoge lob. Lampmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Riker met een sublieme pass. Pichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichler passt de bal zonder na te denken. Feigenbutz is nu in balbezit. Feigenbutz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Pfeile - Spinnerte Schweine 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Pfeile 47%, Spinnerte Schweine 53%.
Düstere Pfeile - Spinnerte Schweine 1:2

52e minuut.
Blumenau is nu in balbezit. Colmorgen rent richting de bal. Colmorgen geeft een lange en hoge pass. Dickgießer rent richting de bal. Dickgießer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Blumenau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Habedank bereikt de bal nog maar net als eerste. Riker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Habedank is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Habedank neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wollmarker passt de bal in één keer door. Habedank bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmorgen rent richting de bal. Habedank verovert de bal door een tackle van achteren. Habedank haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Blumenau met de inworp. Habedank is nu in balbezit. Riker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Riker krijgt een gele kaart. Habedank is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Habedank neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Pfeile 40%, Spinnerte Schweine 60%.
Düstere Pfeile - Spinnerte Schweine 1:2