Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krankhafte Eulen Königliche Füchse
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Jöhnk speelt de bal door. Seel bereikt de bal nog maar net als eerste. Seel passt de bal met de wreef. Bernecker rent richting de bal. Bernecker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Altpeter is nu in balbezit. Hoeppner onderschept slim de pass. Hoeppner probeert naar een medespeler te passen. Mothes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mothes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krankhafte Eulen - Königliche Füchse 0:1

18e minuut.
Bernecker speelt de bal door. Seel bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberbosch geeft een lange en hoge pass. Jöhnk is nu in balbezit. Jöhnk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Altpeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Altpeter draait met de bal, schiet en ... Hoeppner probeert de bal aan de voet te houden. Käufl is nu in balbezit. Käufl geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Raucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichon onderschept slim de pass. Pichon met een sublieme pass. Mothes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mothes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krankhafte Eulen 49%, Königliche Füchse 51%.
Krankhafte Eulen - Königliche Füchse 0:1

50e minuut.
Haberbosch met een sublieme pass. Ackerknecht is nu in balbezit. Brandts maakt een afschuwelijke overtreding. Brandts krijgt een gele kaart. Ackerknecht is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ackerknecht komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Habrock probeert naar een medespeler te passen. Noormann bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paras. Paras krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Jöhnk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haberbosch. Jöhnk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jöhnk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bernecker is nu in balbezit. Bernecker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Näther bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernecker verovert de bal door een tackle van achteren. Bernecker schiet op doel. Hutter probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krankhafte Eulen 36%, Königliche Füchse 64%.
Krankhafte Eulen - Königliche Füchse 0:1