Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ewige Radiergummis Böse Erdbeben
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Härtel probeert naar een medespeler te passen. Patzer is nu in balbezit. Patzer speelt de bal door. Datz rent richting de bal. Datz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Pannier probeert naar een medespeler te passen. Funkel met een sublieme pass. Ötzmann is nu in balbezit. Datz verovert de bal door een tackle van achteren. Datz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sorkale passt de bal in één keer door. Bopp speelt de bal door. Grünhauser rent richting de bal. Grünhauser haalt uit met een fantastische trap. Vogler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Radiergummis - Böse Erdbeben 1:0

37e minuut.
Ötzmann geeft de bal voor. Klungelig pakt Pannier de bal. Pacher rent richting de bal. Hirsch is nu in balbezit. Hirsch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Patzer passt de bal in één keer door. Datz heeft problemen om de bal te vangen. Schonlau is nu in balbezit. Pannier onderschept slim de pass. Pannier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Radiergummis 53%, Böse Erdbeben 47%.
Ewige Radiergummis - Böse Erdbeben 1:0

53e minuut.
Telge verovert de bal door een tackle van achteren. Telge geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ötzmann de bal. Datz is nu in balbezit. Datz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Fadani is nu in balbezit. Fadani geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pacher de bal onder controle te krijgen. Pannier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Härtel is nu in balbezit. Härtel passt de bal met de wreef. Stehle is nu in balbezit. Grünhauser verovert de bal door een tackle van achteren. Grünhauser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Funkel rent richting de bal. Funkel passt de bal zonder na te denken. Fadani rent richting de bal. Linß is nu in balbezit. Linß draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Härtel is nu in balbezit. Fadani rent richting de bal. Fadani probeert naar een medespeler te passen. Datz bereikt de bal nog maar net als eerste. Datz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ewige Radiergummis - Böse Erdbeben 1:1

77e minuut.
Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaim. Hirsch raakt geblesseerd tijdens het duel. Hirsch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ötzmann heeft problemen om de bal te vangen. Datz rent richting de bal. Datz schiet op doel. Vesco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Clasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemdertaler is nu in balbezit. Fadani maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fadani naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
Linß bereikt de bal nog maar net als eerste. Linß speelt de bal door. Stehle is nu in balbezit. Grünhauser onderschept slim de pass. Grünhauser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Radiergummis 33%, Böse Erdbeben 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ewige Radiergummis - Böse Erdbeben 1:1