Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bankrotte Bären Tapfere Kronjuwelen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Hemmerich met de inworp. Schonlau speelt de bal door. Gafert is nu in balbezit. Tost onderschept slim de pass. Tost draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Haack passt de bal in één keer door. Mailänder is nu in balbezit. Bormann onderschept slim de pass. Bormann draait met de bal, schiet en ... Janes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankrotte Bären - Tapfere Kronjuwelen 0:1

17e minuut.
Odenwald passt de bal in één keer door. Haack is nu in balbezit. Haack passt de bal met de wreef. Bormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bormann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kässheimer is nu in balbezit. Dahlmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Kässheimer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kässheimer krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Hafke onderschept slim de pass. Hafke passt de bal in één keer door. Netz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bormann verovert de bal door een tackle van achteren. Bormann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankrotte Bären - Tapfere Kronjuwelen 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankrotte Bären 54%, Tapfere Kronjuwelen 46%.
Bankrotte Bären - Tapfere Kronjuwelen 0:2

48e minuut.
Rehm is nu in balbezit. Rehm passt de bal in één keer door. Netz probeert de bal aan de voet te houden. Haack rent richting de bal. Haack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankrotte Bären - Tapfere Kronjuwelen 0:3

54e minuut.
Odenwald onderschept slim de pass. Odenwald geeft een hoge lob. Dahlmeier kopt de bal weg. Bormann is nu in balbezit. Bormann schiet op doel. Janes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kässheimer is nu in balbezit. Bormann onderschept slim de pass. Netz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bormann onderschept slim de pass. Bormann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bormann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haack rent richting de bal. Haack speelt de bal door. Bormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bormann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kässheimer heeft problemen om de bal te vangen. Haack rent richting de bal. Haack passt de bal in één keer door. Bormann rent richting de bal. Bormann schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Hafke rent richting de bal. Netz geeft een lange en hoge pass. Renno is nu in balbezit. Tost onderschept slim de pass. Tost schiet op doel. Pirke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankrotte Bären 46%, Tapfere Kronjuwelen 54%.
Bankrotte Bären - Tapfere Kronjuwelen 0:3