Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tapfere Kronjuwelen Bankrotte Bären
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Badum rent richting de bal. Bormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Netz maakt een afschuwelijke overtreding. Netz krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Odenwald is nu in balbezit. Odenwald geeft een hoge lob. Netz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bormann onderschept slim de pass. Bormann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Kronjuwelen - Bankrotte Bären 1:0

16e minuut.
Piolanti onderschept slim de pass. Piolanti met een sublieme pass. Mailänder is nu in balbezit. Bormann verovert de bal door een tackle van achteren. Bormann schiet op doel. Janes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bormann is nu in balbezit. Bormann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Kronjuwelen - Bankrotte Bären 2:0

27e minuut.
Bormann passt de bal met de wreef. Tost bereikt de bal nog maar net als eerste. Odenwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Tost onderschept slim de pass. Tost schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Kronjuwelen 52%, Bankrotte Bären 48%.
Tapfere Kronjuwelen - Bankrotte Bären 2:0

55e minuut.
Pieckenhagen is nu in balbezit. Piolanti onderschept slim de pass. Bormann rent richting de bal. Bormann draait met de bal, schiet en ... Dahlmeier kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Odenwald onderschept slim de pass. Hafke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gafert verovert de bal door een tackle van achteren. Netz is nu in balbezit. Netz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Kronjuwelen - Bankrotte Bären 2:1

68e minuut.
Gasch is nu in balbezit. Gasch passt de bal met de wreef. Hafke rent richting de bal. Hafke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tapfere Kronjuwelen - Bankrotte Bären 2:2

71e minuut.
Piolanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bormann is nu in balbezit. Piolanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bormann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Netz passt de bal met de wreef. Renno is nu in balbezit. Tost onderschept slim de pass. Tost haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Kronjuwelen - Bankrotte Bären 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Kronjuwelen 65%, Bankrotte Bären 35%.
Tapfere Kronjuwelen - Bankrotte Bären 2:3