Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kriegerische Teufel Düstere Sonnen
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Wintzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintzer speelt de bal door. Brücklmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrhardt is nu in balbezit. Ehrhardt schiet op doel. Jochheim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Tal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Perfler met een snelle inworp. Brücklmeyer is nu in balbezit. Brücklmeyer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Wintzer rent richting de bal. Remacle rent richting de bal. Brücklmeyer onderschept slim de pass. Ehrhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrhardt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wintzer passt de bal in één keer door. Isle is nu in balbezit. Isle speelt de bal door. Brücklmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brücklmeyer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wintzer met een snelle inworp. Nauroth rent richting de bal. Weisbrich onderschept slim de pass. Weisbrich haalt uit met een fantastische trap. Willimowski bokst de bal weg.

27e minuut.
Isle rent richting de bal. Isle geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Boateng de bal onder controle te krijgen. Ehrhardt is nu in balbezit. Ehrhardt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Teufel - Düstere Sonnen 1:0

29e minuut.
Wintzer met een sublieme pass. Ehrhardt rent richting de bal. Boateng is nu in balbezit. Ehrhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Ehrhardt schiet op doel. Paal! Masmanidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Isle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ehrhardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Teufel - Düstere Sonnen 2:0

31e minuut.
Weisbrich is nu in balbezit. Isle verovert de bal door een tackle van achteren. Isle passt de bal in één keer door. Ehrhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrhardt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kriegerische Teufel 41%, Düstere Sonnen 59%.
Kriegerische Teufel - Düstere Sonnen 2:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wintzer met de inworp. Nauroth probeert naar een medespeler te passen. Ehrhardt is nu in balbezit. Ehrhardt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Teufel - Düstere Sonnen 3:0

54e minuut.
Freihammer passt de bal in één keer door. Brücklmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrhardt rent richting de bal. Brücklmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brücklmeyer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Weisbrich rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weisbrich met de inworp. Zungenbrandt rent richting de bal. Zungenbrandt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kriegerische Teufel 38%, Düstere Sonnen 62%.
Kriegerische Teufel - Düstere Sonnen 3:0