Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heftige Zigeuner Rauhe Kartoffeln
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Kirkstein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyrsch is nu in balbezit. Wyrsch geeft een lange en hoge pass. Segal springt en kopt de bal. Gündogan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Rauhe Kartoffeln 0:1

10e minuut.
Briller passt de bal zonder na te denken. Daar is Nebel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebel speelt de bal door. Segal bereikt de bal nog maar net als eerste. Segal draait met de bal, schiet en ... Gündogan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Rauhe Kartoffeln 0:2

25e minuut.
Wranik kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tauscher met een snelle inworp. Nebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Rauhe Kartoffeln 1:2

27e minuut.
Nerlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorhauer onderschept slim de pass. Thorhauer probeert naar een medespeler te passen. Segal bereikt de bal nog maar net als eerste. Segal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Rauhe Kartoffeln 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Zigeuner 64%, Rauhe Kartoffeln 36%.
Heftige Zigeuner - Rauhe Kartoffeln 1:3

47e minuut.
Thorhauer passt de bal met de wreef. Segal is nu in balbezit. Zweigelt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Segal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Segal neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Rauhe Kartoffeln 1:4

49e minuut.
Daar is Nebel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebel met een sublieme pass. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler haalt uit met een fantastische trap. Pfundstein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Rauhe Kartoffeln 2:4

57e minuut.
Wyrsch geeft een hoge lob. Adametz rent richting de bal. Segal onderschept slim de pass. Jelinski is nu in balbezit. Jelinski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rammler is nu in balbezit. Wranik bereikt de bal nog maar net als eerste. Briller bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebel verovert de bal door een tackle van achteren. Nebel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Albin bereikt de bal nog maar net als eerste. Albin passt de bal met de wreef. Steffenhagen rent richting de bal. Rammler verovert de bal door een tackle van achteren. Rammler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tauscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauscher geeft een lange en hoge pass. Freier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler onderschept slim de pass. Rammler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Rauhe Kartoffeln 3:4

88e minuut.
Briller met de inworp. Thorhauer rent richting de bal. Thorhauer probeert naar een medespeler te passen. Segal rent richting de bal. Segal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Zigeuner 43%, Rauhe Kartoffeln 57%.
Heftige Zigeuner - Rauhe Kartoffeln 3:4