Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haltlose Hügel Ewige Obstbäume
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Maler bereikt de bal nog maar net als eerste. Burggraf verovert de bal door een tackle van achteren. Burggraf met een sublieme pass. Runewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Runewitz haalt uit met een fantastische trap. Döcker bokst de bal weg.

7e minuut.
Nosek rent richting de bal. Nosek probeert naar een medespeler te passen. Ganz speelt de bal door. Klungelig pakt Runewitz de bal. Runewitz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Haus verovert de bal door een tackle van achteren. Haus geeft een hoge lob. Runewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Runewitz schiet op doel. Döcker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haltlose Hügel - Ewige Obstbäume 0:1

25e minuut.
Süle is nu in balbezit. Süle geeft een lange en hoge pass. Nosek kopt de bal weg. Runewitz rent richting de bal. Runewitz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Burggraf rent richting de bal. Burggraf probeert naar een medespeler te passen. Runewitz heeft problemen om de bal te vangen. Runewitz draait met de bal, schiet en ... Döcker maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Lamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganz is nu in balbezit. Lamm begaat een overtreding. Lamm krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Lamm met een sublieme pass. Salzmann is nu in balbezit. Salzmann met een sublieme pass. Fleischmann rent richting de bal. Fleischmann draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Garscha bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Salzmann passt de bal in één keer door. Fleischmann is nu in balbezit. Fleischmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haltlose Hügel 49%, Ewige Obstbäume 51%.
Haltlose Hügel - Ewige Obstbäume 0:1

49e minuut.
Lamm geeft de bal voor. Süle heeft problemen om de bal te vangen. Salzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzmann draait met de bal, schiet en ... Pilz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lamm probeert naar een medespeler te passen. Salzmann rent richting de bal. Salzmann probeert naar een medespeler te passen. Fleischmann is nu in balbezit. Fleischmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzmann onderschept slim de pass. Salzmann passt de bal in één keer door. Daar is Fleischmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleischmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Haus heeft problemen om de bal te vangen. Salzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Salzmann speelt de bal door. Fleischmann rent richting de bal. Fleischmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Haltlose Hügel - Ewige Obstbäume 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haltlose Hügel 40%, Ewige Obstbäume 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Haltlose Hügel - Ewige Obstbäume 1:1