Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kriegerische Teufel Heftige Zigeuner
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Sen speelt de bal door. Klungelig pakt Rammler de bal. Jentzsch is nu in balbezit. Rammler verovert de bal door een tackle van achteren. Rammler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jentzsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebel onderschept slim de pass. Nebel speelt de bal door. Rammler heeft problemen om de bal te vangen. Rammler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebel passt de bal met de wreef. Rammler is nu in balbezit. Rammler haalt uit met een fantastische trap. Hauck probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Teufel - Heftige Zigeuner 0:1

19e minuut.
Klungelig pakt Isle de bal. Isle geeft de bal voor. Jentzsch kopt de bal weg. Altmeyer is nu in balbezit. Altmeyer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sen bereikt de bal nog maar net als eerste. Brücklmeyer verovert de bal door een tackle van achteren. Badem bereikt de bal nog maar net als eerste. Brücklmeyer verovert de bal door een tackle van achteren. Brücklmeyer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nebel met een sublieme pass. Albin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baumann krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kriegerische Teufel 43%, Heftige Zigeuner 57%.
Kriegerische Teufel - Heftige Zigeuner 0:1

60e minuut.
Badem onderschept slim de pass. Badem speelt de bal door. Nerlinger is nu in balbezit. Ehrhardt onderschept slim de pass. Ehrhardt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zweigelt met een harde bal richting middenveld. Nebel kopt de bal weg. Klungelig pakt Jakob de bal. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Teufel - Heftige Zigeuner 0:2

68e minuut.
Nauroth kopt de bal weg. Nerlinger is nu in balbezit. Nerlinger met een sublieme pass. Daar is Nebel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Jakob is nu in balbezit. Jakob geeft een lange en hoge pass. Sen kopt de bal weg. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sen rent richting de bal. Brücklmeyer onderschept slim de pass. Nerlinger is nu in balbezit. Brücklmeyer verovert de bal door een tackle van achteren. Brücklmeyer haalt uit met een fantastische trap. Gündogan bokst de bal weg. Gündogan probeert naar een medespeler te passen. Wintzer kopt de bal weg. Ehrhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrhardt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Teufel - Heftige Zigeuner 1:2

88e minuut.
Jentzsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Badem verovert de bal door een tackle van achteren. Nebel speelt de bal door. Rammler rent richting de bal. Rammler haalt uit met een fantastische trap. Hauck bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Teufel - Heftige Zigeuner 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kriegerische Teufel 44%, Heftige Zigeuner 56%.
Kriegerische Teufel - Heftige Zigeuner 1:3