Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unverschämte Frösche Rauhe Kartoffeln
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Steffenhagen geeft een lange en hoge pass. Jelinski rent richting de bal. Jelinski passt de bal met de wreef. Segal rent richting de bal. Segal schiet op doel. Fränkl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kirkstein de bal. Donau rent richting de bal. Donau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unverschämte Frösche - Rauhe Kartoffeln 1:0

14e minuut.
Jelinski passt de bal zonder na te denken. Segal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreger begaat een overtreding. Segal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Freier geeft de bal voor. Inworp. Seidenreiter met een snelle inworp. Nigbur bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigbur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Thorhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorhauer passt de bal zonder na te denken. Marohn rent richting de bal. Nigbur rent richting de bal. Nigbur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tellkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigbur rent richting de bal. Nigbur passt de bal in één keer door. Marohn is nu in balbezit. Marohn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unverschämte Frösche - Rauhe Kartoffeln 2:0

32e minuut.
Briller met een sublieme pass. Jelinski is nu in balbezit. Jelinski passt de bal zonder na te denken. Segal bereikt de bal nog maar net als eerste. Segal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Wyrsch passt de bal met de wreef. Jelinski rent richting de bal. Jelinski passt de bal in één keer door. Segal rent richting de bal. Segal schiet op doel. Fränkl bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unverschämte Frösche 47%, Rauhe Kartoffeln 53%.
Unverschämte Frösche - Rauhe Kartoffeln 2:0

80e minuut.
Heine bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinski onderschept slim de pass. Jelinski passt de bal zonder na te denken. Fleischer rent richting de bal. Fleischer geeft de bal voor. Fränkl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unverschämte Frösche 58%, Rauhe Kartoffeln 42%.
Unverschämte Frösche - Rauhe Kartoffeln 2:0