Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ölige Dachse Haltlose Hügel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Goldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Salzmann probeert naar een medespeler te passen. Demuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Demuth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wollnik rent richting de bal. Lamm onderschept slim de pass. Lamm probeert naar een medespeler te passen. Demuth is nu in balbezit. Demuth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Salzmann is nu in balbezit. Salzmann probeert naar een medespeler te passen. Goldmann rent richting de bal. Demuth onderschept slim de pass. Demuth haalt uit met een fantastische trap. Panik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ölige Dachse 45%, Haltlose Hügel 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ölige Dachse - Haltlose Hügel 0:0

54e minuut.
Wosch rent richting de bal. Ganske onderschept slim de pass. Ganske geeft de bal voor. Schindehütte is nu in balbezit. Schindehütte geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Nottbrock rent richting de bal. Maler onderschept slim de pass. Salzmann speelt de bal door. Demuth is nu in balbezit. Demuth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ölige Dachse - Haltlose Hügel 0:1

82e minuut.
Cham is nu in balbezit. Blume tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cham is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wollnik met een snel genomen vrije trap. Daar is Kaltz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vintz verovert de bal door een tackle van achteren. Vintz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ölige Dachse 57%, Haltlose Hügel 43%.
Ölige Dachse - Haltlose Hügel 0:1