Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heftige Zigeuner Tapfere Kronjuwelen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Klungelig pakt Nerlinger de bal. Piolanti verovert de bal door een tackle van achteren. Piolanti passt de bal met de wreef. Bormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bormann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Tapfere Kronjuwelen 0:1

8e minuut.
Ruhsamer passt de bal zonder na te denken. Albin is nu in balbezit. Rehm begaat een overtreding. Rehm krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Nerlinger speelt de bal door. Nebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler rent richting de bal. Nebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rammler probeert de bal aan de voet te houden. Pirke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nebel is nu in balbezit. Nebel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebel onderschept slim de pass. Nebel probeert naar een medespeler te passen. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Zigeuner 47%, Tapfere Kronjuwelen 53%.
Heftige Zigeuner - Tapfere Kronjuwelen 0:1

50e minuut.
Nerlinger is nu in balbezit. Piolanti onderschept slim de pass. Piolanti passt de bal in één keer door. Bormann rent richting de bal. Bormann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ruhsamer met een harde bal richting middenveld. Rehm kopt de bal weg. Daar is Zweigelt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bormann rent richting de bal. Bormann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rehm is nu in balbezit. Rehm passt de bal met de wreef. Bormann rent richting de bal. Piolanti rent richting de bal. Piolanti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Tapfere Kronjuwelen 0:2

64e minuut.
Badem met een sublieme pass. Albin bereikt de bal nog maar net als eerste. Albin passt de bal in één keer door. Rammler rent richting de bal. Rammler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nerlinger rent richting de bal. Nerlinger geeft een hoge lob. Amersberger heeft problemen om de bal te vangen. Rammler is nu in balbezit. Rammler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Zigeuner 45%, Tapfere Kronjuwelen 55%.
Heftige Zigeuner - Tapfere Kronjuwelen 0:2