Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ewige Obstbäume Tapfere Kronjuwelen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


17e minuut.
Liebers onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dahlmeier met een snelle inworp. Piolanti heeft problemen om de bal te vangen. Piolanti geeft een hoge lob. Paal! Pilz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Obstbäume - Tapfere Kronjuwelen 0:1

28e minuut.
Rehm probeert naar een medespeler te passen. Bormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Garscha zijn tegenspeler op de grond. Garscha krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Badum rent richting de bal. Badum geeft een hoge lob. Garscha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bormann rent richting de bal. Bormann draait met de bal, schiet en ... Pilz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

35e minuut.
Jäger geeft een hoge lob. Garscha kopt de bal weg. Haus is nu in balbezit. Burggraf rent richting de bal. Burggraf draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nosek met een snelle inworp. Burggraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Burggraf passt de bal in één keer door. Runewitz rent richting de bal. Runewitz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Haus met een sublieme pass. Odenwald is nu in balbezit. Odenwald passt de bal zonder na te denken. Burggraf is nu in balbezit. Burggraf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Garscha bereikt de bal nog maar net als eerste. Garscha geeft de bal voor. Odenwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Runewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Runewitz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ewige Obstbäume - Tapfere Kronjuwelen 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Obstbäume 59%, Tapfere Kronjuwelen 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ewige Obstbäume - Tapfere Kronjuwelen 1:1

56e minuut.
Jäger onderschept slim de pass. Jäger passt de bal met de wreef. Piolanti met een sublieme pass. Bormann is nu in balbezit. Bormann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rehm kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haus met een snelle inworp. Nosek rent richting de bal. Nosek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Wiegers is nu in balbezit. Wiegers geeft een lange en hoge pass. Dahlmeier kopt de bal weg. Bormann rent richting de bal. Bormann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Süle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bormann onderschept slim de pass. Haus bereikt de bal nog maar net als eerste. Piolanti verovert de bal door een tackle van achteren. Piolanti draait met de bal, schiet en ... Pilz bokst de bal weg.

77e minuut.
Odenwald speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nosek neemt de hoekschop. Garscha heeft problemen om de bal te vangen. Garscha draait met de bal, schiet en ... Pirke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Jäger met een sublieme pass. Dahlmeier is nu in balbezit. Liebers schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Liebers krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Obstbäume 51%, Tapfere Kronjuwelen 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ewige Obstbäume - Tapfere Kronjuwelen 1:1