Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Düstere Sonnen Ölige Dachse
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Klink is nu in balbezit. Klink geeft een lange en hoge pass. Bransch kopt de bal weg. Vintz is nu in balbezit. Vintz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tal rent richting de bal. Tal passt de bal zonder na te denken. Masmanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintz verovert de bal door een tackle van achteren. Vintz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ipsen heeft problemen om de bal te vangen. Zungenbrandt is nu in balbezit. Kalpin rent richting de bal. Kalpin schiet op doel. Panik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Goldmann probeert naar een medespeler te passen. Lux bereikt de bal nog maar net als eerste. Lux geeft de bal voor. Vintz heeft problemen om de bal te vangen. Vintz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Freihammer rent richting de bal. Vintz onderschept slim de pass. Freihammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintz onderschept slim de pass. Vintz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Sonnen - Ölige Dachse 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Sonnen 55%, Ölige Dachse 45%.
Düstere Sonnen - Ölige Dachse 0:1

56e minuut.
Vintz rent richting de bal. Wosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klink krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Cham rent richting de bal. Cham geeft een lange en hoge pass. Bransch heeft problemen om de bal te vangen. Wosz rent richting de bal. Wosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ipsen probeert naar een medespeler te passen. Wosz is nu in balbezit. Freihammer rent richting de bal. Vintz onderschept slim de pass. Vintz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jochheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Sonnen - Ölige Dachse 0:2

89e minuut.
Bransch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Locher komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Sonnen 50%, Ölige Dachse 50%.
Düstere Sonnen - Ölige Dachse 0:2