Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bankrotte Bären Böse Erdbeben
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Tost is nu in balbezit. Pannier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tost. Tost krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Weiss onderschept slim de pass. Weiss passt de bal in één keer door. Stehle is nu in balbezit. Tost rent richting de bal. Tost schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hemmerich rent richting de bal. Telge onderschept slim de pass. Telge speelt de bal door. Datz bereikt de bal nog maar net als eerste. Datz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Fadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch rent richting de bal. Met opzet legt Fadani zijn tegenspeler op de grond. Fadani is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vogler trapt de bal weg. Netz kopt de bal weg. Tost bereikt de bal nog maar net als eerste. Tost draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Stehle rent richting de bal. Hafke verovert de bal door een tackle van achteren. Hafke passt de bal zonder na te denken. Tost rent richting de bal. Tost haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Weiss met een snelle inworp. Hemmerich rent richting de bal. Hemmerich passt de bal in één keer door. Tost bereikt de bal nog maar net als eerste. Tost haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankrotte Bären 58%, Böse Erdbeben 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bankrotte Bären - Böse Erdbeben 0:0

47e minuut.
Netz speelt de bal door. Hafke is nu in balbezit. Sorkale rent richting de bal. Tost bereikt de bal nog maar net als eerste. Tost schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Netz kopt de bal weg. Stehle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Funkel de bal. Schonlau bereikt de bal nog maar net als eerste. Schonlau geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sorkale passt de bal met de wreef. Hemmerich is nu in balbezit. Hemmerich passt de bal zonder na te denken. Pannier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannier haalt uit met een fantastische trap. Janes bokst de bal weg.

69e minuut.
Netz passt de bal in één keer door. Hafke is nu in balbezit. Telge rent richting de bal. Hafke verovert de bal door een tackle van achteren. Hafke draait met de bal, schiet en ... Vogler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Sorkale verovert de bal door een tackle van achteren. Sorkale speelt de bal door. Kässheimer met een sublieme pass. Hafke is nu in balbezit. Hafke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankrotte Bären 36%, Böse Erdbeben 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bankrotte Bären - Böse Erdbeben 0:0