Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ewige Obstbäume Unverschämte Frösche
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Harder bereikt de bal nog maar net als eerste. Burggraf onderschept slim de pass. Burggraf probeert naar een medespeler te passen. Nosek is nu in balbezit. Nosek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt Haus de bal. Nigbur speelt de bal door. Liebers is nu in balbezit. Marohn verovert de bal door een tackle van achteren. Marohn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Garscha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigbur bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigbur passt de bal in één keer door. Marohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Marohn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Obstbäume - Unverschämte Frösche 0:1

29e minuut.
Tellkamp passt de bal in één keer door. Nigbur heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haus. Haus krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Marohn haalt uit met een fantastische trap. Wiegers heeft problemen om de bal te vangen. Wiegers onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Seidenreiter neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Obstbäume 52%, Unverschämte Frösche 48%.
Ewige Obstbäume - Unverschämte Frösche 0:1

59e minuut.
Süle probeert de bal aan de voet te houden. Marohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Süle rent richting de bal. Marohn verovert de bal door een tackle van achteren. Marohn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tellkamp kopt de bal weg. Nosek is nu in balbezit. Nosek passt de bal zonder na te denken. Runewitz rent richting de bal. Runewitz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Marohn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burggraf rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dreger. Dreger krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Harder bereikt de bal nog maar net als eerste. Haus is nu in balbezit. Harder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harder krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Obstbäume 55%, Unverschämte Frösche 45%.
Ewige Obstbäume - Unverschämte Frösche 0:1