Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unbeliebte Servietten Scharfe Ritter
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.7
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Hinze onderschept slim de pass. Hinze met een sublieme pass. Haberland probeert naar een medespeler te passen. Magnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Phlipsen geeft een lange en hoge pass. Puderbach kopt de bal weg. Daar is Leming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plener rent richting de bal. Plener draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unbeliebte Servietten - Scharfe Ritter 1:0

26e minuut.
Kostedde probeert de bal met de borst te controleren. Haberland geeft een lange en hoge pass. Phlipsen is nu in balbezit. Magnin verovert de bal door een tackle van achteren. Magnin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Schilling trapt de bal weg. Haberland kopt de bal weg. Daar is Phlipsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnin is nu in balbezit. Magnin draait met de bal, schiet en ... Schilling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Plener passt de bal in één keer door. Leming rent richting de bal. Leming haalt uit met een fantastische trap. Nossek probeert de bal aan de voet te houden. Tembrink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unbeliebte Servietten - Scharfe Ritter 2:0

40e minuut.
Plener bereikt de bal nog maar net als eerste. Plener passt de bal met de wreef. Teker bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming verovert de bal door een tackle van achteren. Leming draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Haberland kopt de bal weg. Maarwitz is nu in balbezit. Cassel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cassel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unbeliebte Servietten 60%, Scharfe Ritter 40%.
Unbeliebte Servietten - Scharfe Ritter 2:0

54e minuut.
Teker bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirk rent richting de bal. Plener schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Plener krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Puderbach is nu in balbezit. Puderbach passt de bal met de wreef. Teker probeert de bal aan de voet te houden. Plener is nu in balbezit. Plener passt de bal zonder na te denken. Tembrink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leming bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Puderbach geeft een hoge lob. Leming rent richting de bal. Haberland begaat een overtreding. Leming wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
Schönhöft is nu in balbezit. Cassel is nu in balbezit. Cassel speelt de bal door. Magnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Teker geeft een lange en hoge pass. Zieler kopt de bal weg. Leming speelt de bal door. Plener rent richting de bal. Plener haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unbeliebte Servietten 50%, Scharfe Ritter 50%.
Unbeliebte Servietten - Scharfe Ritter 2:0