Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schamlose Artilleristen Düstere Biere
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Förderer speelt de bal door. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande passt de bal in één keer door. Kalberlah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalberlah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schamlose Artilleristen - Düstere Biere 1:0

13e minuut.
Worf rent richting de bal. Hermsmeyer onderschept slim de pass. Hermsmeyer probeert naar een medespeler te passen. Parker rent richting de bal. Parker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Schmittinger kopt de bal weg. Gänger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zastrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gänger onderschept slim de pass. Gänger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Schafböck geeft de bal voor. Inworp. Kalberlah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hermsmeyer rent richting de bal. Hermsmeyer geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Feil trapt de bal weg. Leitzke kopt de bal weg. Klungelig pakt Ockert de bal. Parker is nu in balbezit. Parker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Förderer geeft een hoge lob. Parker probeert de bal aan de voet te houden. Förderer onderschept slim de pass. Hermsmeyer onderschept slim de pass. Hermsmeyer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schamlose Artilleristen 24%, Düstere Biere 76%.
Schamlose Artilleristen - Düstere Biere 1:0

49e minuut.
Schmittinger kopt de bal weg. Ruffra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gänger onderschept slim de pass. Gänger draait met de bal, schiet en ... Feil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schamlose Artilleristen - Düstere Biere 1:1

53e minuut.
Ockert geeft een hoge lob. Ruffra rent richting de bal. Ruffra probeert naar een medespeler te passen. Kroll rent richting de bal. Kroll geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Schafböck rent richting de bal. Schafböck passt de bal met de wreef. Schmittinger speelt de bal door. Gänger is nu in balbezit. Gänger draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kroll passt de bal zonder na te denken. Pergande heeft problemen om de bal te vangen. Hermsmeyer is nu in balbezit. Hermsmeyer draait met de bal, schiet en ... Parker probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Schamlose Artilleristen - Düstere Biere 2:1

82e minuut.
Puderbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gänger verovert de bal door een tackle van achteren. Gänger passt de bal zonder na te denken. Schmittinger is nu in balbezit. Schmittinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dappes met de inworp. Puderbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Puderbach geeft een lange en hoge pass. Kalberlah geeft een hoge lob. Maeding probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schamlose Artilleristen 36%, Düstere Biere 64%.
Schamlose Artilleristen - Düstere Biere 2:1