Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magere Glimmstengel Alkoholfreie Monster
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Gersch probeert naar een medespeler te passen. Lachmund bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieler rent richting de bal. Lachmund verovert de bal door een tackle van achteren. Lachmund draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Jöster de bal. Jöster geeft een lange en hoge pass. Kath probeert de bal met de borst te controleren. Lachmund rent richting de bal. Lachmund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cranach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kath rent richting de bal. Anfang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anfang krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kath bereikt de bal nog maar net als eerste. Kath geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nsereko met een snelle inworp. Gersch geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Faulhaber is nu in balbezit. Faulhaber passt de bal zonder na te denken. Norra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachmund onderschept slim de pass. Lachmund draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magere Glimmstengel 49%, Alkoholfreie Monster 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magere Glimmstengel - Alkoholfreie Monster 0:0

53e minuut.
Faulhaber met een snelle inworp. Laner is nu in balbezit. Ferres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laner wilt de vrije trap nemen. Inverga bokst de bal weg.

61e minuut.
Inworp. Kostedde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anfang probeert naar een medespeler te passen. Gersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gersch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Perlitz passt de bal met de wreef. Lachmund met een sublieme pass. Gersch rent richting de bal. Lachmund is nu in balbezit. Lachmund draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
Anfang speelt de bal door. Lachmund bereikt de bal nog maar net als eerste. Norra rent richting de bal. Lachmund onderschept slim de pass. Lachmund haalt uit met een fantastische trap. Müffler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zieler is nu in balbezit. Lachmund onderschept slim de pass. Lachmund schiet op doel. Müffler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Magere Glimmstengel - Alkoholfreie Monster 1:0

82e minuut.
Jöster geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nsereko met een snelle inworp. Gersch rent richting de bal. Gersch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magere Glimmstengel 47%, Alkoholfreie Monster 53%.
Magere Glimmstengel - Alkoholfreie Monster 1:0