Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vortreffliche Löwen Verwegene Planeten
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
average Verdedigen poor


18e minuut.
Koch is nu in balbezit. Laatsch onderschept slim de pass. Ruland probeert naar een medespeler te passen. Ewertz rent richting de bal. Ewertz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Göpner onderschept slim de pass. Göpner speelt de bal door. Weirich rent richting de bal. Dietz rent richting de bal. Dietz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Baldauf verovert de bal door een tackle van achteren. Baldauf passt de bal met de wreef. Ewertz is nu in balbezit. Jandausch is nu in balbezit. Jandausch haalt uit met een fantastische trap. Ertl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Baldauf geeft een hoge lob. Tyrala rent richting de bal. Fehlisch begaat een overtreding. Fehlisch krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ruland passt de bal zonder na te denken. Dietz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dietz passt de bal met de wreef. Pfliegensdoerfer is nu in balbezit. Pfliegensdoerfer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Weirich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fehlisch zal de hoekschop nemen. Ruland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruland draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hähnlein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Laatsch rent richting de bal. Laatsch geeft een hoge lob. Inworp. Bruns met een snelle inworp. Pfliegensdoerfer geeft een lange en hoge pass. Hähnlein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vortreffliche Löwen 55%, Verwegene Planeten 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vortreffliche Löwen - Verwegene Planeten 0:0

56e minuut.
Weirich rent richting de bal. Weirich geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pladde de bal onder controle te krijgen. Ewertz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewertz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Koch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Göpner de bal. Göpner passt de bal in één keer door. Ewertz is nu in balbezit. Ewertz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vortreffliche Löwen 45%, Verwegene Planeten 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vortreffliche Löwen - Verwegene Planeten 0:0