Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scharfe Ritter Wütende Frösche
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 21.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Zötzsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberland verovert de bal door een tackle van achteren. Haberland met een sublieme pass. Maarwitz is nu in balbezit. Maarwitz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Queck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oestreich is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pirk ... Strafschop! Pirk krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Lakenmacher is nu in balbezit. Lakenmacher speelt de bal door. Daedelow is nu in balbezit. Daar is Daedelow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daedelow schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scharfe Ritter - Wütende Frösche 0:1

15e minuut.
Pirk kopt de bal weg. Daar is Zötzsche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maarwitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scharfe Ritter - Wütende Frösche 1:1

39e minuut.
Tembrink trapt de bal weg. Maarwitz kopt de bal weg. Suslik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hinze rent richting de bal. Hinze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Queck met een snelle inworp. Hurt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maarwitz. Hurt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hurt kan niet meer verder spelen. Pilhofer komt het veld opgelopen. Suslik met een snel genomen vrije trap. Teker probeert de bal aan de voet te houden. Oestreich is nu in balbezit. Oestreich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scharfe Ritter - Wütende Frösche 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scharfe Ritter 49%, Wütende Frösche 51%.
Scharfe Ritter - Wütende Frösche 1:2

48e minuut.
Magnin rent richting de bal. Magnin passt de bal zonder na te denken. Maarwitz rent richting de bal. Maarwitz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Suslik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hinze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maarwitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maarwitz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scharfe Ritter 50%, Wütende Frösche 50%.
Scharfe Ritter - Wütende Frösche 1:2