Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unbeliebte Servietten Haltlose Löwen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


16e minuut.
Cassel rent richting de bal. Cassel geeft een lange en hoge pass. Daar is Piskin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zieler verovert de bal door een tackle van achteren. Plener bereikt de bal nog maar net als eerste. Plener speelt de bal door. Leming rent richting de bal. Leming draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cassel rent richting de bal. Cassel geeft een hoge lob. Daar is Vagner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unbeliebte Servietten - Haltlose Löwen 1:0

27e minuut.
Pillack rent richting de bal. Pillack passt de bal in één keer door. Phlipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiese onderschept slim de pass. Wiese schiet op doel. Schilling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unbeliebte Servietten - Haltlose Löwen 1:1

35e minuut.
Plener passt de bal zonder na te denken. Leming rent richting de bal. Vagner is nu in balbezit. Plener rent richting de bal. Plener schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unbeliebte Servietten - Haltlose Löwen 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unbeliebte Servietten 52%, Haltlose Löwen 48%.
Unbeliebte Servietten - Haltlose Löwen 2:1

60e minuut.
Plener raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Noack komt het veld opgelopen. Pähler met de inworp. Pillack met een sublieme pass. Wiese rent richting de bal. Clüver rent richting de bal. Clüver schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Schönebeck rent richting de bal. Noack verovert de bal door een tackle van achteren. Noack probeert naar een medespeler te passen. Leming is nu in balbezit. Leming schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pillack passt de bal met de wreef. Wiese is nu in balbezit. Wiese passt de bal in één keer door. Jünemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Jünemann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unbeliebte Servietten 47%, Haltlose Löwen 53%.
Unbeliebte Servietten - Haltlose Löwen 2:1