Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wütende Sterne Schamlose Artilleristen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


17e minuut.
Zastrau is nu in balbezit. Voith verovert de bal door een tackle van achteren. Baier rent richting de bal. Baier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wütende Sterne - Schamlose Artilleristen 1:0

20e minuut.
Bläsing geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kroll met de inworp. Hermsmeyer rent richting de bal. Hermsmeyer geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Zündel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zündel geeft een lange en hoge pass. Voith bereikt de bal nog maar net als eerste. Voith haalt uit met een fantastische trap. Zastrau probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wütende Sterne - Schamlose Artilleristen 2:0

30e minuut.
Kroll speelt de bal door. Skaba is nu in balbezit. Skaba geeft een hoge lob. Voith is nu in balbezit. Voith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wütende Sterne - Schamlose Artilleristen 3:0

43e minuut.
Dappes is nu in balbezit. Voith onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puderbach. Voith raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Voith kan niet meer verder spelen. Langfeldt komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Langfeldt heeft problemen om de bal te vangen. Dappes verovert de bal door een tackle van achteren. Baier is nu in balbezit. Langfeldt is nu in balbezit. Langfeldt schiet op doel. Feil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wütende Sterne 42%, Schamlose Artilleristen 58%.
Wütende Sterne - Schamlose Artilleristen 3:0

84e minuut.
Mißbach heeft problemen om de bal te vangen. Kalberlah is nu in balbezit. Kalberlah speelt de bal door. Parker is nu in balbezit. Parker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Oberhofer geeft een hoge lob. Kroll rent richting de bal. Kroll passt de bal met de wreef. Parker is nu in balbezit. Parker draait met de bal, schiet en ... Wentorf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wütende Sterne 51%, Schamlose Artilleristen 49%.
Wütende Sterne - Schamlose Artilleristen 3:0