Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schamlose Artilleristen Wütende Sterne
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Parker rent richting de bal. Parker haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bläsing de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kalberlah neemt de hoekschop. Wentorf bokst de bal weg.

7e minuut.
Hermsmeyer met de inworp. Puderbach rent richting de bal. Baier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baier krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Voith rent richting de bal. Voigt onderschept slim de pass. Voigt probeert naar een medespeler te passen. Parker is nu in balbezit. Parker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zündel verovert de bal door een tackle van achteren. Hermsmeyer verovert de bal door een tackle van achteren. Hermsmeyer speelt de bal door. Parker is nu in balbezit. Parker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bläsing geeft een hoge lob. Hermsmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermsmeyer passt de bal in één keer door. Parker is nu in balbezit. Parker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Skaba is nu in balbezit. Zündel rent richting de bal. Zündel speelt de bal door. Voith rent richting de bal. Voith haalt uit met een fantastische trap. Feil bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Schamlose Artilleristen - Wütende Sterne 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schamlose Artilleristen 33%, Wütende Sterne 67%.
Schamlose Artilleristen - Wütende Sterne 0:1

51e minuut.
Keller probeert naar een medespeler te passen. Voith is nu in balbezit. Voigt begaat een overtreding. Voith raakt geblesseerd tijdens het duel. Zündel komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Oberhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitzke verovert de bal door een tackle van achteren. Leitzke speelt de bal door. Parker is nu in balbezit. Parker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Skaba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pechner komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Zündel passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruffra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kroll is nu in balbezit. Kroll geeft een hoge lob. Wentorf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schamlose Artilleristen 48%, Wütende Sterne 52%.
Schamlose Artilleristen - Wütende Sterne 0:1