Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alkoholfreie Monster Haltlose Löwen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Cranach is nu in balbezit. Cranach passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kath de bal. Clüver verovert de bal door een tackle van achteren. Clüver draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fabig geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerhardt met de inworp. Laner bereikt de bal nog maar net als eerste. Laner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pillack heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laner. Pillack raakt geblesseerd tijdens het duel. Pillack zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nach kopt de bal weg. Klungelig pakt Carstens de bal. Wiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiese haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Müffler trapt de bal weg van het doel. Pillack bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kath zijn tegenspeler op de grond. Kath krijgt een gele kaart. Pillack raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Cranach rent richting de bal. Piskin verovert de bal door een tackle van achteren. Piskin geeft een hoge lob. Wiese is nu in balbezit. Wiese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kath is nu in balbezit. Kath passt de bal zonder na te denken. Carstens geeft een lange en hoge pass. Cranach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alkoholfreie Monster 52%, Haltlose Löwen 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alkoholfreie Monster - Haltlose Löwen 0:0

57e minuut.
Schönebeck rent richting de bal. Schönebeck geeft een hoge lob. Jünemann kopt de bal weg. Wiese rent richting de bal. Wiese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alkoholfreie Monster - Haltlose Löwen 0:1

79e minuut.
Norra geeft de bal voor. Pähler rent richting de bal. Cranach verovert de bal door een tackle van achteren. Cranach schiet op doel. Coper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alkoholfreie Monster - Haltlose Löwen 1:1

86e minuut.
Carstens is nu in balbezit. Carstens passt de bal met de wreef. Cranach rent richting de bal. Cranach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alkoholfreie Monster - Haltlose Löwen 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alkoholfreie Monster 49%, Haltlose Löwen 51%.
Alkoholfreie Monster - Haltlose Löwen 2:1