Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scharfe Ritter Verwegene Planeten
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Jülich speelt de bal door. Hinze is nu in balbezit. Hinze passt de bal met de wreef. Dietz is nu in balbezit. Dietz draait met de bal, schiet en ... Tembrink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Nossek geeft de bal voor. Klungelig pakt Ideker de bal. Pansen geeft een hoge lob. Dietz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dietz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pladde geeft een hoge lob. Jülich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ruland de bal. Maarwitz is nu in balbezit. Maarwitz schiet op doel. Ertl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pladde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scharfe Ritter - Verwegene Planeten 1:0

19e minuut.
Fehlisch is nu in balbezit. Inworp. Fehlisch met de inworp. Pfliegensdoerfer rent richting de bal. Pfliegensdoerfer geeft een lange en hoge pass. Tembrink bokst de bal weg. Dietz is nu in balbezit. Dietz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scharfe Ritter - Verwegene Planeten 1:1

24e minuut.
Gallo verovert de bal door een tackle van achteren. Maarwitz onderschept slim de pass. Pladde legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pladde krijgt een gele kaart. Maarwitz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maarwitz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Scharfe Ritter - Verwegene Planeten 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scharfe Ritter 46%, Verwegene Planeten 54%.
Scharfe Ritter - Verwegene Planeten 2:1

55e minuut.
Ruland met een sublieme pass. Pfliegensdoerfer is nu in balbezit. Pfliegensdoerfer passt de bal in één keer door. Dietz is nu in balbezit. Dietz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pirk met een sublieme pass. Daar is Maarwitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maarwitz passt de bal zonder na te denken. Magnin is nu in balbezit. Magnin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pladde rent richting de bal. Maarwitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin is nu in balbezit. Maarwitz is nu in balbezit. Maarwitz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scharfe Ritter - Verwegene Planeten 3:1

87e minuut.
Jülich passt de bal in één keer door. Pfliegensdoerfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirk is nu in balbezit. Pfliegensdoerfer onderschept slim de pass. Pfliegensdoerfer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scharfe Ritter - Verwegene Planeten 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scharfe Ritter 56%, Verwegene Planeten 44%.
Scharfe Ritter - Verwegene Planeten 3:2