Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Düstere Biere Haltlose Löwen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Pergande is nu in balbezit. Pergande met een sublieme pass. Schmittinger met een sublieme pass. Gänger rent richting de bal. Gänger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pillack heeft problemen om de bal te vangen. Schafböck rent richting de bal. Gänger rent richting de bal. Gänger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Biere - Haltlose Löwen 1:0

26e minuut.
Klungelig pakt Schmittinger de bal. Vagner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pillack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmittinger is nu in balbezit. Schmittinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Worf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillack verovert de bal door een tackle van achteren. Pillack met een sublieme pass. Wiese is nu in balbezit. Wiese haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Haderer geeft een lange en hoge pass. Inworp. von Bayern met de inworp. Clüver bereikt de bal nog maar net als eerste. Clüver schiet op doel. Maeding verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Haderer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pistorius geeft de bal voor. Pergande is nu in balbezit. Pillack tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pillack krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Biere 49%, Haltlose Löwen 51%.
Düstere Biere - Haltlose Löwen 1:0

55e minuut.
Jecht is nu in balbezit. Vagner verovert de bal door een tackle van achteren. Vagner geeft de bal voor. Wiese rent richting de bal. Wiese draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Haderer rent richting de bal. Haderer geeft de bal voor. Inworp. von Bayern met een snelle inworp. Clüver geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pähler is nu in balbezit. Pistorius verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pillack. Pillack krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

62e minuut.
Clüver verovert de bal door een tackle van achteren. Clüver speelt de bal door. Wiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiese schiet op doel. Maeding werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Förderer geeft een hoge lob. Jecht kopt de bal weg. Klungelig pakt Piskin de bal. Gänger is nu in balbezit. Gänger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Schönebeck rent richting de bal. Schmittinger verovert de bal door een tackle van achteren. Schmittinger passt de bal in één keer door. Gänger is nu in balbezit. Gänger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doeltrap. Coper met een harde bal richting middenveld. Schönebeck kopt de bal weg. Schafböck probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pergande rent richting de bal. Schafböck geeft een lange en hoge pass. Gänger is nu in balbezit. Gänger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Biere - Haltlose Löwen 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Biere 52%, Haltlose Löwen 48%.
Düstere Biere - Haltlose Löwen 2:0