Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prachtvolle Obstbäume Schuldige Klingen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Piechowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Branco de bal onder controle te krijgen. Käding rent richting de bal. Käding draait met de bal, schiet en ... Oguztek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Aalken kopt de bal weg. Käding probeert de bal aan de voet te houden. Propson rent richting de bal. Luhmann verovert de bal door een tackle van achteren. Luhmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prachtvolle Obstbäume - Schuldige Klingen 1:0

13e minuut.
Öhlerking onderschept slim de pass. Piechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Öhlerking verovert de bal door een tackle van achteren. Öhlerking haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Öhlerking is nu in balbezit. Piechowski onderschept slim de pass. Piechowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Käding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Käding haalt uit met een fantastische trap. Oguztek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cestonaro met de inworp. Luhmann rent richting de bal. Luhmann schiet op doel. Sebert probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachtvolle Obstbäume 49%, Schuldige Klingen 51%.
Prachtvolle Obstbäume - Schuldige Klingen 1:0

52e minuut.
Aalken controleert de bal met de borst. Maerz is nu in balbezit. Aalken begaat een overtreding. Aalken krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Branco geeft de bal voor. Inworp. Cestonaro met een snelle inworp. Luhmann rent richting de bal. Luhmann geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachtvolle Obstbäume 25%, Schuldige Klingen 75%.
Prachtvolle Obstbäume - Schuldige Klingen 1:0