Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruchlose Kronjuwelen Prachtvolle Obstbäume
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Piechowski heeft problemen om de bal te vangen. Gahrenstein met een sublieme pass. Beginski bereikt de bal nog maar net als eerste. Luhmann onderschept slim de pass. Luhmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Kalinke verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinke met een sublieme pass. Honer is nu in balbezit. Lucke onderschept slim de pass. Lucke schiet op doel. Nothacker bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruchlose Kronjuwelen - Prachtvolle Obstbäume 1:0

45e minuut.
Beginski met de inworp. Volters heeft problemen om de bal te vangen. Volters geeft de bal voor. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruchlose Kronjuwelen 48%, Prachtvolle Obstbäume 52%.
Ruchlose Kronjuwelen - Prachtvolle Obstbäume 1:0

48e minuut.
Cestonaro verovert de bal door een tackle van achteren. Cestonaro geeft een lange en hoge pass. Klose probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Käding rent richting de bal. Käding schiet op doel. Heidrich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Klungelig pakt Kalinke de bal. Jonek rent richting de bal. Kalinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonek onderschept slim de pass. Jonek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pepler rent richting de bal. Käding rent richting de bal. Luhmann rent richting de bal. Luhmann draait met de bal, schiet en ... Heidrich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ruchlose Kronjuwelen - Prachtvolle Obstbäume 1:1

86e minuut.
Beginski rent richting de bal. Macar verovert de bal door een tackle van achteren. Pepler maakt een afschuwelijke overtreding. Pepler krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Pepler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cestonaro met een snelle inworp. Luhmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Luhmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruchlose Kronjuwelen 53%, Prachtvolle Obstbäume 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ruchlose Kronjuwelen - Prachtvolle Obstbäume 1:1