Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tapfere Frösche Prachtvolle Obstbäume
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Piechowski met een sublieme pass. Cestonaro rent richting de bal. Cestonaro speelt de bal door. Käding is nu in balbezit. Käding haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Piechowski de bal. Piechowski speelt de bal door. Käding bereikt de bal nog maar net als eerste. Käding schiet op doel. Steinmeier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Frösche - Prachtvolle Obstbäume 0:1

23e minuut.
Luhmann speelt de bal door. Kaltenbrunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltenbrunn speelt de bal door. Aalken rent richting de bal. Aalken geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Badstuber rent richting de bal. Naue bereikt de bal nog maar net als eerste. Badstuber is nu in balbezit. Naue is nu in balbezit. Naue haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Frösche 52%, Prachtvolle Obstbäume 48%.
Tapfere Frösche - Prachtvolle Obstbäume 0:1

49e minuut.
Fuhrmann geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aalken met een snelle inworp. Luhmann is nu in balbezit. Luhmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kloss probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luhmann is nu in balbezit. Fuhrmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luhmann moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Luhmann kan niet meer verder spelen. Diemer komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kloss onderschept slim de pass. Kloss probeert naar een medespeler te passen. Naue is nu in balbezit. Naue draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Janowitz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Frösche 51%, Prachtvolle Obstbäume 49%.
Tapfere Frösche - Prachtvolle Obstbäume 0:1