Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wütende Vögel Spinnerte Wölfe
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 15
8 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Irmer draait met de bal, schiet en ... Daar is Faden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leutnitz is nu in balbezit. Leutnitz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Deiß de bal onder controle te krijgen. Paal!

9e minuut.
Wück speelt de bal door. Daar is Leutnitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochs schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ochs is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

10e minuut.
Pilz probeert naar een medespeler te passen. Wück bereikt de bal nog maar net als eerste. Faden maakt een afschuwelijke overtreding. Faden krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Phlipsen kopt de bal weg. Jasker bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkenberg rent richting de bal. Jasker verovert de bal door een tackle van achteren. Jasker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Groenwold geeft de bal voor. Deiß kopt de bal weg. Albertsen probeert de bal aan de voet te houden. Irmer rent richting de bal. Irmer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Groenwold raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huscher komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Daar is Hitzlsperger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boelen rent richting de bal. Hitzlsperger rent richting de bal. Boelen verovert de bal door een tackle van achteren. Boelen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Leutnitz kan de bal niet met de borst controleren. Leutnitz met een sublieme pass. Deiß bereikt de bal nog maar net als eerste. Irmer onderschept slim de pass. Irmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wütende Vögel 64%, Spinnerte Wölfe 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wütende Vögel - Spinnerte Wölfe 0:0

49e minuut.
Irmer rent richting de bal. Deiß is nu in balbezit. Irmer onderschept slim de pass. Irmer schiet op doel. Baelder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Jasker probeert de bal aan de voet te houden. Boelen rent richting de bal. Wück is nu in balbezit. Jasker verovert de bal door een tackle van achteren. Jasker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Fabritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabritz geeft een hoge lob. Daar is Dietl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasker bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Phlipsen passt de bal in één keer door. Jasker rent richting de bal. Jasker draait met de bal, schiet en ... Arkenberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ibold probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ibold niet meer kan verder spelen. Barth komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wütende Vögel 48%, Spinnerte Wölfe 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wütende Vögel - Spinnerte Wölfe 0:0